Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Έγινε στη Ναύπακτο η παρουσίαση του βιβλίου, του λιαν αγαπητού μας κ Χρήστου Σιάσου '' Οι Άγιοι της Αιτωλοακαρνανίας ''

    
    Το βιβλίο του καθηγητή κ. Χρήστου Σιάσου με τίτλο «οι Άγιοι της Αιτωλοακαρνανίας» παρουσιάστηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου στην πόλη της Ναυπάκτου χθες Σάββατο 5 Ιουνίου 2010.
   Την παρουσίαση άνοιξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία αυτήν του κ. Σιάσου να ασχοληθεί με την καταγραφή των Αγίων του νομού μας. Ομιλητές ήταν ο πρωτ. π. Γεώργιος Παπαβαρνάβας ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στους Αγίους Μάρτυρες της εκκλησίας μας, ο αρχ. π. Πολύκαρπος Θεοφάνης ο οποίος παρουσίασε την εκκλησιαστική ιστορία και Αγιολογία της Ναυπάκτου και ο πρώην νομάρχης κ. Γεράσιμος Κουταβάς ο οποίος έκανε μία συνοπτική θεώρηση του εν λόγω βιβλίου.
      Την παρουσίαση έκλεισε ο συγγραφέας ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο κ. Ιερόθεο και τον Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ. Θύμιο Σώκο για την πολύτιμη βοήθειά τους, τους υπόλοιπους συνομιλητές και τους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε στην πολυετή προσπάθειά του για την ολοκλήρωση αυτού του βιβλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου