Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Χριστοφόρου, του και πολιούχου της του Αγρινίου πόλεως


Επίσημος εορτασμός της ιεράς μνήμης
του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Χ ρ ι σ τ ο φ ό ρ ο υ
πολιούχου της πόλεως του Αγρινίου

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2010

19:30’ μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός εις τον νέον Ιερόν Ναόν του Αγίου Χριστοφόρου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. ΙΕΡΕΜΙΟΥ και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Δημητριάδος και Αλμυρού κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ, Πολυανής και Κιλκισίου κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. ΚΟΣΜΑ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΜΑΪΟΥ 2010

07:00’ π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία εις τον νέον Ιερόν Ναόν του Αγίου Χριστοφόρου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ και συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. ΙΕΡΕΜΙΟΥ, Πολυανής και Κιλκισίου κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. ΚΟΣΜΑ.
18:30’ μ.μ. Μεθέορτος Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.
19:15’ μ.μ. Λιτάνευσις του Ιερού Λειψάνου και της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Χριστοφόρου, εις την πόλιν του Αγρινίου, με την συμμετοχήν των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. ΙΕΡΕΜΙΟΥ, Πολυανής και Κιλκισίου κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. ΚΟΣΜΑ.

Από την ιστοσελίδα του Περιοδικού της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας  ο "Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου