Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Το 2ο για φέτος τουρνουά μπάσκετ θα διοργανωθεί από τα παιδιά του Κατηχητικού σχολείου του Ιερού Ναού Αποστόλου Φιλίππου Γραμματικούς Αιτωλ/νίας την Κυριακή 25 Απριλίου 2010


Την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 και μετά τη Θεία Λειτουργία , τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού Ναού Αποστόλου Φιλίππου Γραμματικούς, θα πραγματοποιήσουν τουρνουά μπάσκετ με έπαθλο ένα φανταστικό επιτραπέζιο παιχνίδι .Θα είναι μια αθλητική γιορτή για τους νέους που απολαμβάνουν την αληθινή ψυχαγωγία, ζώντας μέσα στη φιλόξενη αγκαλιά της τοπικής Εκκλησίας. Τα παιδιά θα χαρούν το παιχνίδι, δίνοντας προτεραιότητα στην αξία της συμμετοχής και του έντιμου παιχνιδιού, του ευ αγωνίζεσθαι.
Και μια απαραίτητη διευκρίνιση για κάθε επιφυλακτικό: η Εκκλησία δεν τείνει να εξελιχθεί σε αθλητικό σωματείο. Αποδεικνύει όμως έμπρακτα ότι δεν είναι ένας χώρος ανάπαυσης για ηλικιωμένους, αλλά ένας χώρος ζωτικός και ζωντανός, όπου οι νέοι άνθρωποι μπορούν να γευθούν την αγάπη, την χαρά και την ελευθερία που σκορπίζει απλόχερα ο Χριστός, κατανοώντας τις ανάγκες του όλου ανθρώπου.
π Σπυρίδων Ιωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου