Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Εορτάζει το εκκλησάκι της Αναλήψεως του Κυρίου στο Δαφνιά Μακρυνείας

Tην ερχομένη Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019, εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου, εορτάζει με κάθε λαμπρότητα το παραλίμνιο εκκλησάκι στο Δαφνιά Μακρυνείας, σε μια πολύ όμορφη  και μαγευτική τοποθεσία πλάι στη Λίμνη Τριχωνίδα.

Το πρόγραμμα της πανηγύρεως έχει ως εξής:
  • Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00 μμ , παραμονή της εορτής θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος όπου εν συνεχεία θα προσφερθούν γλυκίσματα σε όλους τους παρευρισκομένους.
  • Το πρωί της εορτής και ώρα 07:30 πμ θα ξεκινήσει η Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία Πανηγυρική Θεία Λειτουργία  από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Μακρυνείας π. Σπυρίδωνα Ιωάννου, ενώ το Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς μας Μητροπόλεως Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π Παύλος Ντανάς,  όπου μετά το πέρας αυτών θα προσφερθούν και πάλι γλυκίσματα σε όλους τους προσκυνητές.

Η καθ ημάς Αρχιερατική Περιφέρεια Μακρυνείας κατόπιν αδείας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, έχει αποστείλει προσκλήσεις σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Αρχιερατικής Περιφερείας (από το Δημοτικό Σχολείο του  Κάτω Ζευγαρακίου έως και το Δημοτικό Σχολείο της  Κάτω Μακρυνούς ), ναυλώνοντας λεωφορείο, δωρεάν για όλους τους μαθητές προκειμένου να εκκλησιαστούν στο παραλίμνιο εκκλησάκι όπου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα προσφερθεί σε όλους τους μαθητές κέρασμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου