Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Έναρξη της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών στο Αγρίνιο

Η Ιερά μας Μητρόπολη ανακοίνωσε ότι την προσεχή Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 6:00 το απόγευμα στο Κέντρο της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών «Παναγία η Παραμυθία», το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο της αίθουσας του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου, θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των δραστηριοτήτων της Διακονίας.
Μετά την ακολουθία του αγιασμού για την έναρξη της νέας χρονιάς, την οποία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, θα ακολουθήσει η ανάλυση του ετησίου συνθήματος: «πάσαν την μέριμναν υμών επιρρίψαντες επ’ αυτόν, ότι αυτώ μέλει περί υμών, νήψατε, γρηγορήσατε• ο αντίδικος υμών διάβολος ως λέων ωρυόμενος περιπατεί ζητών τίνα καταπίη» (Α’ Πέτρου 7, 8).
Η Υπηρεσία Γυναικείων Θεμάτων της Μητρόπολης λειτουργεί από το 2011 με σκοπό την ενδυνάμωση του ρόλου της γυναίκας στο πνευματικό και προνοιακό έργο της Εκκλησίας, την ανάπτυξη νέων μορφών εθελοντικής δράσης, και την αντιμετώπιση συγχρόνων κοινωνικών προβλημάτων που απασχολούν την γυναίκα, αλλά παράλληλα στηρίζουν και προστατεύουν την οικογένεια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου