Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Απο το γραφείο Τύπου της Ιερας μας Μητροπόλεως

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι την προσεχή Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12:00’ θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Σχολής Γονέων, η πρώτη, για τη νέα χρονιά, στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, που βρίσκεται στην διεύθυνση Γ. Χονδρού και Κανατά (πλησίον Ξενοδοχείου Liberty).
Ομιλητής θα είναι ο πολιτικός επιστήμων και συγγραφέας κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, ο οποίος θα αναπτύξει το ιδιαίτερα επίκαιρο θέμα: «Υπάρχει κίνδυνος αφελληνισμού και αποχριστιανοποιήσεως της παιδείας μας;».
Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, ο οποίος θα παραστεί και θα τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού, προσκαλεί τους γονείς και ιδιαιτέρως τα νέα ζευγάρια, να συμμετάσχουν και εφέτος στις συναντήσεις της Σχολής Γονέων, που σκοπό έχουν τη στήριξη της οικογένειας, ιδιαιτέρως στις κρίσιμες ημέρες που διερχόμαστε ως κοινωνία.

Βιογραφικό ομιλητή
Ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας σπούδασε Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτικές Επιστήμες στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης παρακολούθησε μαθήματα δημοσιογραφίας στο Λονδίνο. Είναι αναλυτής και αρθογράφος θεμάτων ιστορίας, εξωτερικής πολιτικής, και Ελληνορθόδοξου Παραδόσεως και συνεργάζεται με πολλές εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες. Είναι συγγραφέας βιβλίων ιστορικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου και έχει βραβευθεί για το συγγραφικό του έργο. Από το 1991‐99 ήταν τακτικός αρθογράφος στον «Οικονομικό Ταχυδρόμο». Συνεργάζεται ως παραγωγός – παρουσιαστής εκπομπών και ως σχολιαστής με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας, από της ιδρύσεώς του και από το 1989 με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος με έμφαση στα εθνικά και ιστορικά θέματα. Είναι μέλος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος της Εκκλησίας της Ελλάδος και Αρχισυντάκτης του περιοδικού ΕΚΚΛΗΣΙΑ, επισήμου Δελτίου της Ιεράς Συνόδου.

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίαςτης Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου