Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

H Γραμματικού Αγρινίου εορτάζει τον προστάτη και έφορό της Απόστολο Φίλιππο


Ελληνική Δημοκρατία
Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας
Ιερός Ναός Αποστόλου Φιλίππου
Γραμματικούς
Εν Γραμματικού  τη 05η  Νοεμβρίου 2012
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού  Αποστόλου Φιλίππου Γραμματικούς, σας προσκαλούν στις Ιερές Ακολουθίες που θα τελεσθούν στις 13 & 14 Νοεμβρίου 2012 επί τη εορτή του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Φιλίππου, προστάτου, εφόρου και ακοιμήτου πρεσβευτού της Ενορίας ημών.
Πιο συγκεκριμένα:

  • Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 17:30μμ θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας & Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ ΚΟΣΜΑ.   
  •  Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012, και περί ώραν 07:00πμ θα τελεσθεί η Ακολουθία του     Όρθρου και πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος.   
  •  Το απόγευμα της Τετάρτης και ώρα 16:00μμ θα τελεσθεί ο μεθεόρτιος Εσπερινός και εν συνεχεία η Ιερά  Παράκλησις του Αγίου Φιλίππου
  • Το απόγευμα της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 17:30μμ θα πραγματοποιηθεί  ειδική εκδήλωση, κατά την οποία θα λάβει χώρα η παρουσίαση του βιβλίου ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ του συγγραφέως κ Χρήστου Σιάσου, όπου θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π Νεκτάριος Τριάντης, Αρχιερατικός Επίτροπος Κατούνης, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ ΚΟΣΜΑ
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα
Μετά της εν Χριστώ αγάπης
 π.  Σπυρίδων Ιωάννου
Εφημέριος Ιερού Ναού Αποστόλου Φιλίππου
                                               Γραμματικούς Αιτωλ/νίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου