Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Ανακοίνωση απο τον Ιερό μας Ναό

Η βραδινή ακολουθία της Αναστάσεως που θα μεταδώσουμε απόψε στις 23:00μμ μέσω live video από τον Ιερό μας Ναό στο FACEBOOK, θα είναι η τελευταία, μιας και ολοκληρώνεται με τη χάρη του Θεού ο κύκλος της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας με τη χαρμόσυνη εορτή της Αναστάσεως του Χριστού μας.
Όλες αυτές τις ημέρες καταβάλαμε κάθε προσπάθεια προκειμένου οι Ιερές Ακολουθίες να μεταδίδονται ζωντανά όχι μόνο στους ευλαβείς ενορίτες μας, αλλά και σε πάρα πολλούς χριστιανούς της Μακρυνείας, που μας παρακαλούσαν να προβούμε σε αυτή την κίνηση.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας για τη στήριξή σας σε αυτή την προσπάθεια αλλά και σε κάθε προσπάθεια και πρωτοπόρα ενέργεια που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια ο Ιερός μας Ναός . Η αγάπη σας αποτυπώθηκε και στα εκατοντάδες μηνύματα που λάβαμε όλο αυτό το διάστημα αλλά και στις προβολές των video. Αυτή η αγάπη σας και η στήριξή σας μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε απρόσκοπτα πλέον το έργο μας με τη χάρη του Θεού μας μέσω της παρούσης ιστοσελίδας μας apfilipposgrammatikous.blogspot.gr , μια σελίδα που αριθμεί πάνω από 1.000.000 επισκέπτες όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι καιρός πλέον μετά από αυτά που ζήσαμε όλες αυτές τις ημέρες μακρυά από την αγκαλιά της μητέρας Εκκλησίας μας να αφήσουμε την καρδιά μας να φωτίζεται από το φως της Αναστάσεως. Να στερεώσουμε μέσα μας την ταπείνωση και την αληθινή αγάπη για όλους. Να δυναμώσουμε την πίστη μας στον Αναστάντα Σωτήρα Χριστό. Να δώσουμε με την αληθινή μετάνοιά μας και την ειλικρινή εξομολόγησή μας, τις αμαρτίες μας στον Αναστάντα Κύριο, για να φύγει η πικρία και η θλίψη, που φέρνει η αμαρτία και να έλθει η χαρά. Να δεχόμαστε τακτικά μέσα μας Σώμα και Αίμα Χριστού, για να ζούμε πάντοτε Πάσχα και η χαρά μας να είναι αδιάλειπτη.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλο τον κόσμο, στους κατοίκους της Γραμματικούς αλλά και στους μακράν ευρισκομένους καλή και ευλογημένη Ανάσταση. Καλό Πάσχα με βοηθό και ρυθμιστή της ζωής μας μόνο τον λυτρωτή μας Ιησού Χριστό.

Με πολύ πατρική αγάπη

π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΟΥ
Αρχιερατικός Επίτροπος Μακρυνείας
Εφημέριος Ιερού Ναού Αποστόλου Φιλίππου
Γραμματικούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου