Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Το Αγρίνιο ετοιμάζεται με λαμπρότητα να εορτάσει τον Πολιούχο του Αγιο Χριστόφορο


Με θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη θα λάβει χώρα και φέτος ο Εορτασμός του πολιούχου της πόλης του Αγρινίου Μεγαλομάρτυρα Αγίου Χριστοφόρου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα:

Την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 στις 7:00μμ.θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στο Νέο Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ Κοσμά (Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και στον παλαιό ναό Αγίου Χριστοφόρου ).

Την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 κορυφώνεται ο εορτασμός. Στις 7:00πμ. θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Νέο Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ Κοσμά. (Ακολουθία Όρθρου και Θεία Λειτουργία στον Παλαιό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου). Στις 6:30μμ ο Μεθεόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου και συγχοροστατούντων των ν Μητροπολιτών Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ Κοσμά. Στις 7:15μμ θα γίνει η Λιτάνευση του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου Χριστοφόρου. Στη Λιτανεία θα συμμετάσχει η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου