Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Νέα ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης

 Από την ιστοσελίδα mylefkada.gr

Η Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης,  με την ευλογία του σεπτού Ποιμενάρχου της πατρός Θεοφίλου, παρουσιάζει τη νέα της ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.
Μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κκ ΘΕΟΦΙΛΟΣ σημειώνει:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
ΤΚ 311 00 ΛΕΥΚΑΔΑ - ΤΗΛ. 2645022415 – ΦΑΞ. 2645025354

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί μας,
Τα σύγχρονα κοινωνικά και τεχνολογικά δεδομένα επιβάλλουν στην Εκκλησία μας να αναζητεί σύγχρονους και πλέον πρόσφορους τρόπους διάδοσης του μηνύματός Της στον κόσμο. Η πλέον επίκαιρη μορφή επικοινωνίας, ειδικά μεταξύ των νέων ανθρώπων, είναι το Διαδίκτυο.
Για τον λόγο αυτό, η Ιερά Μητρόπολή μας απέκτησε ήδη το δικό της βήμα στον ιστοχώρο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.imli.gr. Η ονομασία του ιστοτόπου μας σχηματίζεται από τα αρχικά της επωνυμίας της: Ι(ερά) Μ(ητρόπολις)
 Λ(ευκάδος και) Ι(θάκης), όπως έχει καθιερωθεί πλέον για τις ιστοσελίδες των Ιερών Μητροπόλεων.Η ιστοσελίδα μας σκοπό έχει την καλύτερη πληροφόρηση των χρηστών του διαδικτύου σχετικά με την Ορθόδοξη Πίστη, το ποιμαντικό έργο και τις δραστηριότητες γενικά της Ι. Μητροπόλεώς μας και την εκκλησιαστική κληρονομιά των νησιών μας.Προσπαθήσαμε να δημιουργηθεί μία ιστοσελίδα καλαίσθητη και πλούσια σε ενημερωτικό και κατηχητικό υλικό, ικανή να κοινολογήσει τον λόγο του Θεού και την ποιμαντική δράση της τοπικής Εκκλησίας σε ομάδες ανθρώπων από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, διαφόρων ηλικιών και ποικίλης μορφωτικής στάθμης, τους οποίους θα ήταν αδύνατον να προσεγγίσουμε διαφορετικά, με τους παραδοσιακούς τρόπους κηρύγματος και κατήχησης.
Σας καλούμε να την επισκεφθείτε και να την προσθέσετε στους συνδέσμους της δικής σας ιστοσελίδας.

Μετά πατρικών ευχών

+Ο Λευκάδος και Ιθάκης
ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου