Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου Γραμματικούς

      Την Κυριακή της Σαμαρείτιδος και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου Γραμματικούς, περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη κατά την Διοργάνωση του 2ου Τουρνουά Μπάσκετ.
     Διανεμήθη σε όλα τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου, ένα υπέροχο επιτραπέζιο παιχνίδι με τον βίο και την προσφορά των Τριών Ιεραρχών με τίτλο ''Τρείς Ιεράρχες -  Πάιζω και μαθαίνω για την ζωή και το έργο τους"'. Το παιχνίδι αυτό, περιγράφει με υποδειγματικό τρόπο τον βιο των Τριών Ιεραρχών και ταυτόχρονα μέσω του παιχνιδιού κάνει τα παιδιά να ζήσουν την ζωή των Τριών Ιεραρχών. Το επιτραπέζιο αυτό παιχνίδι ήταν μια ευγενική προσφορά του αξιοτίμου κυρίου Ανδρέα Καρίβαλη. Ο κ Ανδρέας Καρίβαλης, διακεκριμένος Θεολόγος, υπεύθυνος νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος και αναπληρωτικό μέλος της ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, συμβάλλει τα μέγιστα στο να προσεγγίζει με τον καλύτερο δυνατό και παιδαγωγικό τρόπο την νεότητα, τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων τόσο της επαρχίας που διακονεί όσο και των ευρυτέρων Μητροπόλεων.
       Κατά την εορτή του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Φιλίππου αξίζει να σημειωθεί οτι ο κ Καρίβαλης Ανδρέας προσέφερε μια σειρά βιβλίων στα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου Γραμματικούς με θέμα : "Γνωρίζοντας τον Χριστό'' το οποίο διενεμήθει από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κκ ΚΟΣΜΑ στα παιδιά του Κατηχητικού μετά το πέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού στις 13 Νοεμβρίου 2009.
     Αξίζει να συγχαρούμε και να επαινέσουμε τον κ Καρίβαλη, για την ευγενική του προσφορά και να του ευχηθούμε ο Θεός να τον ενδυναμώνει και να τον φωτίζει, ώστε ως πνευματικός φάρος να οδηγεί την νεότητά μας, μέσα στα ασφαλή λιμάνια της Εκκλησίας μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου